Välkommen till Sjölundas

Rottweiler & Dvärgpinscher (En kull cockerspaniel)
                                                                                                                                                       Besökare  [counter] 

Det började

Mitt stora hundintresse började redan som liten, då min farmor födde upp schäfer. Vilken innebar att vi nästan alltid hade någon av hennes hundar hemma hos oss. "Jag vill bli som farmor när jag blir stor" sa jag jämt enligt mina föräldrar. Varje gång vi var hemma hos dom så hade jag fullt sjå med att mata valparna och se till att det var rent i valphagen osv. En underbar uppväxt för ett barn tycker jag idag.

Sen dess har det passerat en del hundar i mitt liv. Diverse blandraser av större typ och sista hundarna mina föräldrar hade innan jag flyttade hemifrån var två dvärgschnauzer.

Min första egna hund var en labradortik med namnet Puh´s Impulsiva Mimmi. Ett namn hon gjorde skäl för. Att det blev en labrador, var min dåvarande mans "fel" då han aldrig skulle släppa in en rottweiler i våran familj med barn. (Fördomar...). 

När Mimmi var borta så köpte vi en blandis, Rambo schäfer-rottweiler och golden.  En härlig kille.

1990 kom Pablas Lord in i vårt liv. Våran första rottis - en omplacering pga allergi.  Han fanns kvar hos oss till 1996 då han fick somna in pga höft och armbågsfelen han hade -som gav honom mer och mer smärta med åren.

Taptos Endless Noblesse "Trixie" kom in i mitt liv hösten 1993. Det var nog en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, när jag satt med det litta knytet i mitt knä och fick ta hem henne till oss.
Hon skulle bli stamtiken i Kennel Sjölundas som jag ansökte om 1994. 

Uppfödar drömmen förverkligades när första Sjölundas kullen föddes 17/12-1997  Våran A-kull

// Kerstin