Alla produkter är baserade på  medicinska örter, oljor, kallpressad Aloe Vera Barbadensis, vitaminer,  mineraler, salter och Svart lera från Dödahavet. Dessa har en balanserande effekt på ämnesomsättningen, tillsätter fukt till  huden samt stimulerar kroppens kollagen, cell- och elastinproduktion. 

Varje produkt genomgår stränga kvalitetsprov och uppfyller kraven efter EU:s  regelverk. De är ej testade på djur och innehåller inga animaliska tillsattsämnen.
Dr.Melumads laboratorier står för miljövänlighet och använder endast biologiskt  nedbrytbara ingredienser och komponenter i sina produkter. Han var först att lansera dödahavsprodukter och kallas därför "Döda Havets  fader".
Dr Melumads unika aloe vera gel som är kallpressad och parabenfri ingår i alla  produkter.
Om du är intresserad av att köpa Dr Melumads produkter eller intresserad av att  ha en produktvisning hemma hos dig tillsammans med dina vänner så är du  välkommen att kontakta mig!  sjolundas@telia.com 

 

 

 

Fly Away Spray
Har en naturligt insektsavstötande funktion. Effektiv mot flugor, myggor och bitande insekter samtidigt som hud och päls får vård   

Använder det mot fästingar.  På mig själv och hunden

Petherapy - Djurprodukter

Art. nr. 700 Petherapy schampo 500 ml Art. nr. 701 Petherapy balsam 500 ml Exklusiva produkter från en helt nyutvecklad serie för djur. Inflammationshämmande, återfuktande, och stimulerande för immunförsvaret. Har även en avstötande effekt mot löss och fästingar. Utvecklad efter samma europeiska standard som gäller för kosmetiska produkter till människor

Innehåller naturliga oljor som Ricin- Oliv- och Druvkärneolja. Rik på essentiella fettsyror som Omega 3, Omega 6 och Omega 9. Innehåller plantextrakt som Rosmarin, Salvia, Echinacea, Kamomill, Ringblomma och Aloe Vera.

Produkter med denna etikett ger bidrag till fonden ”The David Sheldrik Wildlife Trust”. Denna organisation tar hand om unga elefanter som blivit föräldralösa. Den största orsaken till denna föräldralöshet är tjuvjakt och efterfrågan på elfenben. Elefantungarna får mat, vård och fostras så att de senare kan återanpassas till elefanthjordarna.

 

Art. nr. 103 All Purpose Cream (kombikräm) extra torr hud 250 ml Art. nr. 104 All Purpose Cream (kombikräm) normal/torr hud 250 ml Verkar mjukgörande, binder fukten i huden och är stärkande. En bra kräm som motverkar torr hud, kan användas av både barn och vuxna. Väldigt rik på Vitamin A, Vitamin B, Vitamin E och essentiella fettsyror. Användbar som köldskyddskräm, som dag och nattkräm samt som underlagskräm för makeup. Fungerar utmärkt till att massera hundens trampdynor.

Aloe Vera Gel

Det finn omkring 300 arter av Aloe Vera, Dr. Melumad använder Aloe Vera Barbadensis. Plantorna växer i den mineralrika jorden i Jordandalen och innehåller upp till 70 kända naturliga ingredienser och har många egenskaper som är till nytta för hud och hälsa. Endast färdigvuxna och friska blad används som direkt efter skörd transporteras till fabriken för att fileas och kallpressas, därför behövs ingen värmeprocess för att ta bort eventuella bakterier. Aloe Vera gel är naturens egna apotek som lindrar och lugnar irriterad hud.

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)